Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die actief willen zijn

(072) - 844 09 10


Kickboks

Op dinsdagmiddag is het tijd voor kickboksen! Van 17:00 tot 18:00 uur (leeftijd 18+) en 18:00 tot 19:00 uur (leeftijd 18-) geven Bastiaan en Dmitri kickboksles in de stadstuin of in de gymzaal aan de Lindenlaan (afhankelijk van de weersomstandigheden). Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan stoot- en traptechnieken, buikspieren, conditie. 

Kickboks draagt ook bij aan de mentale gesteldheid. Het leert je om gaan met moeilijke situaties, daarnaast leer je ook te incasseren en omgaan met tegenslagen (dit kan bijvoorbeeld toegepast worden op het verbeteren van emotie-regulatie). We leren onze jongeren tijdens de lessen sociale vaardigheden te gebruiken door bijvoorbeeld hun grenzen aan te geven wanneer iemand deze dreigt te overschrijden. Dit alles gebeurt onder toeziende ogen van begeleiders die hier voor getraind zijn. 

Je kan altijd vrijblijvend komen proefdraaien om er achter te komen of je de activiteit leuk vindt! Het materiaal (handschoenen, stootkussens, bokszakken) worden geregeld door Kop-Zorg.  

Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op!

Bel naar: 072 - 844 09 10 of mail naar: info@kop-zorg.nl