Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die actief willen zijn

(072) - 844 0910


Extern sporten Kop-Zorg


Ons huidige aanbod:

Tennis

Tennis doen wij elke vrijdagmiddag in samenwerking met T.C. Alkmaar. Tussen 16.00 en 18.00 uur tennissen wij in twee leeftijdsgroepen. De leeftijd ligt zo tussen de 8 en 15 jaar.

Na een proefles (gratis) beslis je of het wat voor je is.

Racket wordt voor je verzorgd. Een eigen racket mag natuurlijk altijd gebruikt worden.

Locatie: Terborchlaan 315 in Alkmaar

Trainer: Marcel Petitjean


JiuJitsu

Jiu Jitsu is een allround vechtkunst, waarbij (fysieke en mentale) verdediging in de breedste zin van het woord centraal staat. Met deze sport train en verhoog je ook zeker je weerbaarheid. Voor de Jiu Jitsu hebben wij een samenwerking met Bushido Verboom. Trainer Rob Verboom is zeer enthousiast en biedt de duidelijkheid en structuur die ieder kind prettig vindt!

Kosten: de eerste vier weken zijn gratis om kennis te maken met de sport, de sportschool en de docent. Hierna zijn de kosten € 23,- per maand.

Trainer: Rob Verboom.

Begeleiding: de eerst vier weken wordt er begeleiding geboden vanuit Kop-Zorg Actief. Wanneer je je prettig voelt en gewend bent, wordt de begeleiding afgebouwd.

Tijden: Maandagavond 18.00 – 19.00 uur (8-15 jaar) 20.00 – 21.30 uur (15+ jaar)

Locatie: Bushido Verboom, Vondelstraat 35 in Alkmaar.Voetbal

Op dit moment krijgen ruim 25 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar elke week voetbaltraining op het terrein van de Kolping Boys in Oudorp. De kinderen leren van de trainers maar ook van elkaar.

Trainers: de trainingen wordt gegeven onder leiding van Rob de Vries. Samen met zeer enthousiaste vrijwilligers wordt er elke week weer een leuke training neergezet! Er is verder geen officiële begeleiding vanuit Kop-Zorg.

Kosten: € 15,- per maand.

Tijd: elke vrijdag van 17.30 tot 18.30 uur

Locatie: Beverdam 3 in Oudorp

Zwemmen

Dinsdag 5 februari 2019 zijn wij gestart met zwemmen bij Zwemles op Maat. Midden in de binnenstad worden jongeren (18+) vermaakt door instructeur Roy. Ondanks de kleine afmetingen van het zwembad biedt Zwemles op Maat veel aantrekkelijke activiteiten aan. Zo zullen onze jongeren onder andere kennismaken met floatfit, aquarobics en boxen. Onze begeleider Nick Met is hier wekelijks bij aanwezig.

Tijd: 13.00 – 14.00 uur.

Locatie: Groot Nieuwland 27 in Alkmaar.


Wil je meer weten of je aanmelden voor een van deze sporten? Stuur een mail naar actief@kop-zorg.nl of bel 072 - 844 0910