Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die zelfstandig willen wonenProjectgroep

Het is zo ver! De nieuwe groepsactiviteit van Kop-Zorg/Autstekend is gestart! Sinds 2022 zijn wij officieel begonnen met het draaien van onze eigen projectgroep.

Samen werken we aan uiteenlopende projecten, zo gaan we in de zomer aan de slag in onze eigen stadstuin en in de winter knappen we stadsstrand de Kade op. We geven meubilair een kleurtje en timmeren onder andere een nieuwe beach bar. Handig zijn is helemaal niet nodig, alles valt te leren en samen kunnen we van alles maken. Gezelligheid en het opdoen van sociale contacten staat voorop, we leren namelijk niet alleen te werken aan projecten, maar doen dit voornamelijk door samen te werken. Dit zijn mooie eigenschappen en kwaliteiten die we allemaal kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Daarnaast is het toch het allermooist dat jij aan het einde van: ‘’Kijk, dat heb ik gemaakt!’’.

De groepsactiviteit is voor kinderen vanaf ongeveer 14 jaar en vindt plaats op maandagmiddag vanaf 3 uur (eindtijd wordt nader bepaald naar aanleiding van beschikbaarheid en instroom van aantal aanmeldingen). De locaties verschillen, maar we verzamelen altijd bij Stadsstrand de Kade of ons eigen Stadstuin in het centrum van Alkmaar.

Wil je meer weten of je kind aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Bel naar: 072 - 844 09 10 of mail naar: info@autstekend.nl