Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die zelfstandig willen wonen

(072) - 844 0910


Kom jij ook naar Autdating avonden of de Sociale Maandagen?

Sociale Maandag

Na de geslaagde Date-avond van 2 mei 2022, starten Stadsstrand De Kade en Kop-Zorg met Sociale Maandag. Een gezellige, laagdrempelige ontmoetingsavond voor jongeren (vanaf 18 jaar) en volwassenen met een vorm van autisme die behoefte hebben aan sociaal contact. De avonden vinden gemiddeld twee keer per maand plaats, op de maandagavond.

Praktisch

De starttijd is 18.30. Eindtijd van de activiteit is rond 21.00 uur, maar iedereen is er op eigen initiatief, dus je mag ook langer blijven op het stadstrand de Kade (Noorderkade 1027, 1823 CJ Alkmaar).

Actief en sociaal

De avonden zijn steeds gekoppeld aan een thema (spelletjes, muziek) zodat je gelijk een leuke invulling hebt. De activiteiten zijn buiten het huidige zorgaanbod van Kop-Zorg om en dus voor meer jongeren toegankelijk. Geïnteresseerd? Kom gezellig een keer langs!

Aanmelden

Je hoeft je niet aan te melden voor de sociale maandagen. Voor Autdating, de date-avond op 4 juli ontvangen wij het wel graag een aanmelding vooraf. Je kunt je aanmelden voor de date-avond door te mailen naar info@kop-zorg.nl.