Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die zelfstandig willen wonen

(072) - 844 0910


Maandag 5 september Autdating op de Kade in Alkmaar

We zien dat er naast liefde zeker ook behoefte is aan vriendschap en contact met anderen en daarom hebben we sinds kort op een aantal maandagen “Sociale maandag” bij stadsstrand de Kade. Speciaal voor jongeren met een vorm van autisme. Op deze avonden organiseren wij een activiteit (denk aan een bingo avond, spelletjes, silent disco etc.)

Op maandag 5 september zal er weer een editie van Aut-dating zijn. En we hopen natuurlijk weer op een avond vol liefde en gezelligheid. Aanmelden kan via info@kop-zorg.nl

Het is natuurlijk niet verplicht om hieraan mee te doen. Het is een laagdrempelige en vrijblijvende avond waar je mensen kan ontmoeten. Sociale maandag is een open avond waar iedereen mag aansluiten die hier behoefte aan heeft. De bar is gewoon open en als je een drankje wilt dan zijn die voor eigen kosten. Aanmelden is niet nodig.

Aut-dating & de sociale maandag vindt plaats op stadsstrand de Kade vanaf 18.30. Noorderkade 1027, 1823 CJ in Alkmaar.

Mochten jullie nog vragen hebben, kunnen contact opnemen via info@kop-zorg.nl of bellen naar het algemene nummer: 072 844 09 10.