Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Individuele begeleiding

Individuele begeleiding bij Kop-Zorg Autstekend gaat veel verder dan alleen maar kijken naar de problemen waar de kinderen en jongeren tegenaan lopen. Wij bieden hulp op allerlei vlakken. Zo kan het zijn dat je zelfstandig met het openbaar vervoer wilt leren reizen, of je wilt leren koken voor als je op jezelf gaat wonen. Maar ook sporten, school, leren de weg vragen als je verdwaald bent of gewoon even iets anders doen dan achter de computer zitten. Alles is mogelijk!

Kop-Zorg Autstekend biedt individuele begeleiding op maat, naar de wensen van de kinderen/jongeren of ouders. Alles wat wij doen staat in het teken van zelfvertrouwen krijgen, sociale vaardigheden en zelfredzaamheid. Want, hoe maak je nou contact met dat vriendje? Of hoe vertel je aan je ouders wat je wel of niet leuk vindt? En wat staat je te wachten als je zelfstandig wil gaan wonen? Met alle vragen kan je terecht. Bij de individuele begeleiding geven we je handvatten om je staande te houden in deze maatschappij. Natuurlijk bouwen we uit wat wèl goed gaat. En hetgeen wat minder goed gaat daar gaan we kijken hoe je daar mee om kan gaan. 

Kop-Zorg Autstekend gaat ervan uit dat er mogelijkheden en kansen liggen voor iedereen. Je kan veel meer dan jezelf of de ouders denken maar soms heb je een steuntje in de rug nodig.
Wij helpen kinderen en jongeren met een vorm van autisme en/of AD(H)D om zichzelf te ontplooien en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Kop-Zorg Autstekend gaat uit van wat je wèl kan!

Wil je meer weten of je kind aanmelden? Neem dan contact met ons op! 

Bel naar: 072 - 844 09 10 of mail naar: info@kop-zorg.nl