Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)DVacatures

Ambulant Begeleider voor het Kinderkookcafé (16 uur per week / 3 dagen waaronder zaterdag en mogelijk een avond in de week). Mogelijk uitbreiding naar 20/24 uur.

In deze functie begeleid en ondersteun je onze cliënten (kinderen en jongvolwassenen met een vorm van ASS en/of AD(H)D) bij het koken. In groepjes van 4 wordt samen met een begeleider gewerkt aan het maken van een recept. Tegelijkertijd wordt aan het vooraf gestelde leerdoel – dat samen met ouders is besproken – gewerkt. Tijdens het koken leer je de kinderen samenwerken, vergroot je hun sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Kinderen krijgen tijdens het koken zowel mondelinge als schriftelijke aanwijzingen.

Als ambulant begeleider bij het Kinderkookcafé maak je deel uit van een team van jonge en enthousiaste collega’s.

Wie zoeken wij?
Naast enthousiasme, betrokkenheid, geduld en een goed inlevingsvermogen heb je kennis van onze doelgroep. Ook heb je een relevante MBO-opleiding afgerond. Vanzelfsprekend ben je cliëntgericht, communiceer je duidelijk, heb je een flexibele instelling en kun je goed plannen en organiseren.

Wat bieden wij?
Een functie in een jong en bevlogen team, dat graag het verschil wil maken voor haar cliënten. Het team heeft de kwaliteit van de begeleiding hoog in het vizier staan. Wij bieden een salaris conform de cao GGZ schaal 40 (afhankelijk van opleiding en ervaring). In eerste instantie krijg je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar.

Ben jij onze nieuwe collega?
Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te sturen naar info@kop-zorg.nl. Heb je vragen over deze vacature mail dan ook naar info@kop-zorg.nl.
Je kunt op deze vacature reageren tot vrijdag 26 april 2019.