Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


AZ !!

Op zondag 18 maart mochten 10 kinderen van Autstekend mee doen aan de vlaggenparade bij AZ, voorafgaand aan de wedstrijd AZ-FC Groningen. Van te voren is er samen met begeleiding en medewerkers van AZ goed geoefend en konden we zelfs een klein kijkje nemen achter de schermen bij AZ. Hierna was het tijd voor het echte werk; met de vlaggen het stadion in voor het onthaal van de spelers. Wat hebben ze dit allemaal super goed gedaan! Na afloop van de vlaggenparade hebben we gezamenlijk de wedstrijd gekeken. Gelukkig konden we drie keer juichen om het toch nog een beetje warm te krijgen!

Via deze YouTube link is er ook nog een filmpje te vinden van de opkomst van de spelers en de vlaggenparade:

https://www.youtube.com/watch?v=GtGJzAruSDE