Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Kop-Zorg Austekend blikt terug op ‘actieve’ zomer!

Afgelopen zomer zijn ism bibliotheek Kennemerwaard verschillende activiteiten georganiseerd voor jongeren en hun ouders onder begeleiding van Kop-Zorg Autstekend medewerkers. Zo is de grote kerk in Alkmaar beklommen - klim naar de hemel, hebben jongeren en ouders de grachten in Alkmaar onveilig gemaakt met suppen en is een bezoek aan het Stedelijk Museum in Alkmaar gebracht. Met het ondernemen van deze activiteiten, zie je dat ouders en kinderen makkelijker contact met elkaar maken en in gesprek gaan. Tot slot kregen de kinderen een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek. Volg ons via de nieuwsbrief of via onze website voor nieuwe activiteiten!