Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Nieuw bij Kop-Zorg Autstekend; Bootcamp

Op maandag 15 oktober is de bootcamp begonnen! Bootcamp wordt elke maandag gegeven door Nick en Femmy van 17:00 tot 18:30 uur. Vanaf 16:45 wordt er verzameld bij Kop-Zorg. Bootcamp houdt in: samen hardlopen, samen sportoefeningen uitvoeren en vooral ook met elkaar samenwerken! De bootcamp is voor alle jongeren bij Autstekend vanaf 14 jaar. De eerste twee bootcamp trainingen zijn geweest en wat was het een succes! Enthousiaste en sportieve jongeren die de uitdaging aan durven te gaan! elkaar aanmoedigen, praatje houden met elkaar en plezier maken staan centraal tijdens de bootcamp! iedereen helpt elkaar en betrekken elkaar bij de groep, erg leuk om te zien! eerst hardlopen en daarna verschillende oefeningen doen, maakt het juist zo leuk en afwisselend! Wij kijken uit naar de aankomende trainingen die gaan volgen! We zijn begonnen met al een leuke groep jongeren, maar hebben uiteraard altijd plek voor meer!