Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Autismeweek. Thema: Autisme werkt!

Autismeweek. Thema: Autisme werkt!
Van 30 maart t/m 6 april
vindt de NVA Autismeweek 2019 plaats. Hierin vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) extra aandacht voor de ongeveer 200.000 mensen met autisme in ons land. Het thema van de Autismeweek is Autisme werkt! Werknemers met autisme zorgen voor diversiteit in een bedrijf, een belangrijke grondstof voor innovatie. Veel mensen met autisme beschikken over positieve eigenschappen, zoals oog voor detail, eerlijkheid, loyaliteit en het vermogen om systemen te analyseren. Ook hebben zij vaak waardevolle ‘speciale interesses’, onderwerpen waar zij álles van weten.Tijdens de Autismeweek 2019 brengt de NVA een ode aan de passies van mensen met autisme. De boodschap is: laten wij ons vooral richten op de sterke kanten van mensen met autisme, in plaats van op de dingen die hen minder goed afgaan. Kijk voor meer informatie op www.autismeweek.nl