Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 0910


Autivoetbal gaat internationaal!

Na een geslaagd internationaal toernooi in Alkmaar heeft de club Waasland uit België ons dit jaar uitgenodigd om bij hun een toernooi te komen voetballen. Op zondag 19 mei 2019 gaan onze "helden" naar Sinaai (dicht bij Sint-Niklaas) in België. We gaan een gezellig ritje van een kleine drie uur maken in een fraaie en luxe dubbeldekbus. In totaal gaan 90 spelers, ouders en begeleiders mee. De kinderen van Kop-Zorg Autstekend doen elk jaar mee aan een toernooi. We hebben zelf al twee keer een toernooi georganiseerd en volgend jaar is het weer onze beurt bij Kolping Boys in Oudorp. Aan het toernooi doen we mee met drie teams. Tot 10 jaar, tussen 10-14 jaar en tussen 14-18 jaar. Heeft u ook een kind dat gewoon lekker wil voetballen? Gewoon meedoen, onze kinderen trainen elke vrijdag van 17:30 tot 18:30 uur op de trainingsvelden van Kolping Boys? onder leiding van zeven bevlogen trainers. Aanmelden kan via actief@kop-zorg.nl