Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Kom onze lopers aanmoedigen bij CityRun!!

Voor de CityRun in Alkmaar hebben we in totaal 60 hardlopers die ervoor gaan! Op woensdagavond 29 mei rennen 60 oranje Autstekend shirts door de stad. Op onze vaste plek, voor het kinderkookcafé op de brug, richten wij zoals ieder jaar een ‘cheerzone’ in om de deelnemers aan te moedigen. Natuurlijk kunnen wij jullie hulp daar ook goed voor gebruiken. Kom gezellig langs en neem toeters, spandoeken en een goed humeur mee! Om19.20 uur start de kidsrun, gevolg door de 5km die om 20.45 uur van start zal gaan. Als laatste start om 21.30 uur de 10km loop. Al deze afstanden (op de 800m na) lopen langs het pand van Kop-Zorg en het Kinderkookcafé. Voor de 5km is dat net voor de eerste kilometer en de 10km passeert rond de 5.5km. We zien jullie graag op 29 mei!