Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Geslaagd Autivoetbal-toernooi in België

Vroeg was het wel ons vertrek naar België om mee te doen aan het Autivoetbal-toernooi in Waasland (België), maar het was het dubbel en dwars waard. Wat hebben wij genoten van alle spelers en alle ouders die mee waren. Zo’n 30 spelers moesten de kleuren van Autstekend/Kolping Boys verdedigen in België en dat deden ze met heel veel overgave. Alle drie de teams werden kampioen en hebben dus hun sportieve plicht meer dan serieus genomen. Maar dat is niet het enige, nog trotser zijn wij over de sportiviteit. Wat hebben de spelers zich van hun beste kant laten zien. Ze waren een voorbeeld voor de sport en hoe spelers onderling, maar ook met andere teams, om horen te gaan. Al met al een zeer geslaagde dag en op naar volgend jaar want dan organiseren we het toernooi weer op ons eigen Kolping Boys terrein.