Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 09 10


Bibliotheek Kennemerwaard ondersteunt Kop-Zorg

De bibliotheek is er voor iedereen. Bij de bibliotheek zijn er genoeg boeken om te lezen en te lenen, maar zij bieden nog veel meer. Wist u al dat ze ook DVD’s, e-books en een brede muziekcollectie hebben? Van dit alles kunt u gebruik maken als u lid bent van de bibliotheek.

Heb je nog geen lidmaatschap? Voor kinderen onder de 18 jaar is een lidmaatschap gratis. Normaal gesproken betaal je dan alleen de inschrijfkosten. Vanwege onze samenwerking met Kop-Zorg bieden wij jullie de gelegenheid om je aan te melden voor een jaar lang een gratis basis abonnement zonder inschrijfkosten! Dit geldt voor kinderen die begeleiding ontvangen van Kop-Zorg. Dit gratis lidmaatschap is voor iedereen, ook als je ouder dan 18 jaar bent en cliënt van Kop-Zorg.
Hoe kan je je hiervoor aanmelden? Kop-Zorg heeft hier een inschrijfformulier voor, op deze manier kan je je aanmelden!

Wist je al dat de dienstverlening van de bibliotheek veel verder gaat dan alleen het uitlenen van boeken? Zo zetten ze zich ook in voor digitale vaardigheden, verbeteren van de Nederlandse taal en vragen over de digitale overheid.
- Bellen op 072-515 66 44,
- Whatsappen (tijdens kantooruren) 06 124 165 84 of
- Mailen naar info@bibliotheekkennemerwaard.nl.
Ook voor andere vragen over de bibliotheek. Je komt dan in contact met een medewerker die je verder kan helpen met jouw vragen. We hopen natuurlijk dat we ook snel onze cursussen en spreekuren in de bibliotheek weer kunnen starten.

Wil je meer weten over de bibliotheek? Kijk dan eens op www.bibliotheekkennemerwaard.nl