Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)DBibliotheek Kennemerwaard ondersteunt Kop-Zorg

De bibliotheek is er voor iedereen. We zijn blij dat onze vestigingen weer open zijn om boeken in te leveren en te lenen. Hierbij volgen wij natuurlijk de richtlijnen van het RIVM. Momenteel is de bibliotheek alleen open voor mensen die lid zijn van de bibliotheek. Heb je nog geen lidmaatschap? Voor kinderen onder de 18 jaar is een lidmaatschap gratis. Normaal gesproken betaal je dan alleen de inschrijfkosten. Vanwege onze samenwerking met Kop-Zorg bieden wij jullie de gelegenheid om je aan te melden voor een jaar lang een gratis basis abonnement zonder inschrijfkosten! Dit gratis lidmaatschap is voor iedereen, ook als je ouder dan 18 jaar bent. Hoe kan je je hiervoor aanmelden? Kop-Zorg heeft hier een inschrijfformulier voor, op deze manier kan je je aanmelden!

Wist je al dat onze dienstverlening veel verder gaat dan alleen het uitlenen van boeken? Zo zetten wij ons ook in voor digitale vaardigheden, verbeteren van de Nederlandse taal en vragen over de digitale overheid. Dit kan momenteel door alle maatregelen nog niet ín de bibliotheek maar je kunt ons altijd
- Bellen op 072-515 66 44,
- Whatsappen (tijdens kantooruren) 06 124 165 84 of
- Mailen naar info@bibliotheekkennemerwaard.nl.
Ook voor andere vragen over de bibliotheek. Je komt dan in contact met een medewerker die je verder kan helpen met jouw vragen. We hopen natuurlijk dat we ook snel onze cursussen en spreekuren in de bibliotheek weer kunnen starten.

Wil je meer weten over de bibliotheek? Kijk dan eens op www.bibliotheekkennemerwaard.nl