Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met een vorm van
autisme of AD(H)D

(072) - 844 0910


Britt en Iris hebben diploma binnen!

Met hard werken en ondersteunt door Kop-Zorg Studiehuis hebben Britt en Iris hun diploma op zak. Hier hun verhaal!

Iris Droge haalt met mooie cijfers haar HAVO-diploma

Voor haar gevoel ging de laatste toets-week niet helemaal goed. Iris vond thuis leren lastig en had met name moeite om zichzelf te motiveren. Gelukkig trok ze aan de bel bij het Studiehuis van Kop-Zorg. Met extra ondersteuning bij het planmatig leren, het organiseren van de agenda en de manier waarop je het beste kunt leren (leerstrategieën), wist ze zichzelf te herpakken. De wens om de opleiding meubelmaker te gaan volgen in Amsterdam aan het HMC gaf Iris het laatste zetje.Althans dat bleek achteraf. Het gevoel was niet goed, de uitslag gelukkig wel. Dit duurde overigens nog wel lang ivm een storing op OSG Willem Blaeu.

Iris succes straks in Amsterdam! Team Kop-Zorg

Britt Silver slaagt voor VMBOKB diploma!

Britt springt een gat in de lucht wanneer ze wordt gebeld en hoort dat ze is geslaagd. In de voorbereiding op de toetsen was ze geregeld te vinden in het Studiehuis van Kop-Zorg. Werken aan concentratie en het omgaan met spanning voor de toetsen waren terugkerende items waar Britt in het Studiehuis aan heeft gewerkt. En met resultaat! Britt is dan wel superblij met haar diploma, een eindpunt is het nog niet. Ze gaat in het nieuwe schooljaar de opleiding ‘service-medewerker’ aan het ROC in Schagen volgen.

Britt je kunt het!! Team Kop-Zorg