Menu

Het centrum voor ouders en professionele opvoeders met een pedagogische zorgvraagFaalangsttraining

Kop-Zorg Opvoedcafé geeft ook in 2020 faalangsttrainingen voor basisschoolkinderen van groep zeven en acht die last hebben van faalangst. Tijdens deze training wordt stap voor stap geoefend met situaties die de kinderen spannend vinden. Het doel van de training is dan ook om met minder angst toch datgene te doen waar ze bang voor zijn. Daarnaast leren de kinderen om voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven. Heeft uw kind last van faalangst of kent u een kind met faalangst? Meld u zich dan aan bij ons.

Kosten: Voor ouders zijn er geen kosten aan verbonden. Wel vragen wij om een verwijsbrief om de beschikking via de gemeente aan te kunnen vragen.

Datum: 2020. Bij voldoende aanmeldingen gaan we van start.

Aanmelden: info@opvoedcafe.nl