Menu

Het centrum voor kinderen en jongvolwassenen met
een psychologische vraag.

(072) - 844 0910

PraktijkinformatieMaatregelen ivm coronavirus

Met de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) is de bescherming van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten en onze mensen de hoogste prioriteit. Wij hebben gepaste maatregelen getroffen om de verspreiding te voorkomen, zodat je ons veilig kan bezoeken; zo schudden wij geen handen, houden wij zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand aan en is er aandacht voor de handhygiëne.

We volgen het beleid van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Als je verkoudheidsklachten of verhoging hebt, kom dan niet naar de praktijk om besmetting te voorkomen, en blijf thuis. Samen kijken we dan of je langs kan komen of dat we de behandeling telefonisch of in een andere vorm via (beeld)bellen laten doorgaan. Momenteel werken we daar al regelmatig mee om de continuïteit van behandelingen veilig te stellen. Je komt in principe alleen op de afspraak en als het niet anders kan met een naast betrokkene.


Kop-Zorg Psychologie
is hét centrum in Alkmaar en omgeving voor kinderen en jongvolwassenen met psychische klachten en of gedragsproblemen.
We luisteren naar jouw verhaal en vertellen wat wij zouden kunnen betekenen en hoe dat geregeld kan worden. Kop-Zorg Psychologie valt onder de de basis ggz zorg, dit houdt onder andere in dat we geen diagnoses stellen.

Kop-Zorg Psychologie
Oudegracht 162
1811 CN Alkmaar
T 072 - 844 09 10
info@kop-zorg.nl

Vergoeding
Afzeggen afspraak
Wachttijden
Kwaliteitsstatuut
Kop-Zorg is aangesloten bij de Verwijs Index
Hoe gaat Kop-Zorg om met Covid-19 (Corona)