Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die zelfstandig willen wonenChillAut 18+

De ChillAut 18+ is een wekelijkse activiteit op de donderdag. De avonden hebben een gestructureerde invulling. Het eerste half uur zal aandacht besteed worden aan een thema. Iedere maand komt een ander thema aan bod, zodat er roulatie in zit. Op deze manier krijg je informatie mee dat aansluit bij je leeftijd. Enkele thema's die aan bod komen zijn; sociale contacten, persoonlijke hygiëne, gezond eten en wonen.

Na het bespreken van het thema zijn er leuke (bord)- en kaartspellen waar je veel plezier aan kunt beleven.. Als je alleen wilt kletsen, muziek wilt luisteren of gewoon erbij wilt zitten, mag dit natuurlijk ook. Het gaat erom dat de we een gezellige en ontspannen avond hebben! ChillAut is ooit door jongeren zelf in het leven geroepen om samen een gezellige avond te hebben en te ontspannen. Het is een mooie tussenstap naar een concertzaal of horeca gelegenheid. 

Om deel te nemen aan de Chill-Aut 18+ is er een indicatie vanuit de gemeente nodig. Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij ChillAut 18+?
Stuur dan een mail naar: info@kop-zorg.nl voor meer informatie