Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die zelfstandig willen wonenSociale maandag

‘Kop-Zorg en de Kade nemen vervolg op de geslaagde eerste date-avond en organiseren meerdere ontmoetingsavonden’

Sociale Maandag
Na de geslaagde Date-avond van 2 mei 2022, starten Stadsstrand De Kade en Kop-Zorg met Sociale Maandag. Een gezellige, laagdrempelige ontmoetingsavond voor jongeren (vanaf 18 jaar) en volwassenen met een vorm van autisme die behoefte hebben aan sociaal contact. De avonden vinden gemiddeld twee keer per maand plaats, op de maandagavond.

Praktisch
De starttijd is 18:30. Eindtijd van de activiteit is rond 21:00 uur, maar iedereen is er op eigen initiatief, dus je mag ook langer blijven op het Stadsstrand de Kade.

Actief en sociaal
De avonden zijn steeds gekoppeld aan een thema (spelletjes, muziek) zodat je gelijk een leuke invulling hebt. De activiteiten zijn buiten het huidige zorgaanbod van Kop-Zorg om en dus voor meer jongeren toegankelijk. Geïnteresseerd? Kom gezellig een keer langs!

Voor professionals/ouders
De sociale maandag is bedoeld voor jongeren (met autisme) die buiten de veilige muren om van hun eigen organisatie, eigen tijd leren invullen en eenvoudige handelingen zoals het bestellen en betalen van een drankje te verrichten. Begeleiding of vrienden zijn (ook) welkom op deze avonden!

Aanmelden
Je hoeft je niet aan te melden voor de sociale maandagen. Voor Autdating, de date-avond op 4 juli ontvangen wij het wel graag een aanmelding vooraf. Je kunt je aanmelden voor de date-avond door te mailen naar info@kop-zorg.nl.