Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die aan de slag willenJobcoaching

Kop-Zorg Werkt begeleidt en coacht jongeren en (jong) volwassenen met een vorm van autisme op de werkvloer. Bijvoorbeeld wanneer je net begint met werken, als het even even niet lekker loopt en er belemmeringen weggenomen moeten worden. Daarnaast wordt waar nodig ook de werkgever en/of andere betrokkenen op de werkvloer gecoacht. Het doel van deze coaching is om mensen met een arbeidsbeperking uiteindelijk zelfstandig te kunnen laten werken.

Jobcoaching is er voor mensen die vallen onder de participatiewet of mensen die niet zelfstandig het minimumloon kunnen verdienen.

Wanneer je ondersteuning nodig hebt op de werkvloer gaan we samen met jou en jouw werkgever kijken waar de ondersteuningsbehoefte ligt. Na het opstellen van een plan van aanpak wordt de jobcoaching toegekend door de gemeente of het UWV. Om in aanmerking te komen voor Jobcoaching, heb je een contract voor minimaal 12 uur per week voor tenminste 6 maanden. In de eerste instantie wordt jobcoaching voor 6 maanden ingezet, daarna bekijken we of verlenging nodig is of dat je het weer alleen af kunt. Wil je meer weten over jobcoaching door Kop-zorg Werkt? Mail naar werkt@kop-zorg.nl