Menu

Het centrum voor jongeren met een vorm van autisme of AD(H)D die aan de slag willen

(072) - 844 09 10


Re-integratie

Re-integratie is er voor mensen die wegens omstandigheden niet of een tijd lang niet hebben gewerkt. Dit gaat via het UWV als je via de Wajong, WIA, WAO, WW of ziektewet een uitkering ontvangt. Ontvang je een bijstandsuitkering via de gemeente of ben je opgenomen in het doelgroepregister? Dan regelt de gemeente jouw re-integratie. Kop-Zorg werkt ondersteunt jongeren en (jong) volwassenen in verschillende re-integratie trajecten, namelijk bevorderen maatschappelijk deelname, werk-fit en naar werk.

Bevorderen maatschappelijk deelname is bedoeld voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die nog niet aan (betaald) werk toe zijn. Het doel is om samen met jou te kijken naar deelname aan activiteiten in georganiseerd verband.

Een werkfit traject is ervoor om jouw vaardigheden als (toekomstig) werknemer te vergroten. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden jij hebt en welke belemmeringen een rol kunnen spelen. Je krijgt handvatten om weer aan het werk te kunnen.

Bij naar werk wordt de stap richting (betaald) werk gezet. We stellen samen een CV op, helpen jou bij het vinden van passend werk en ondersteunen jou bij het sollicitatiegesprek.

Samen met jou bespreken we welk traject passend is en maken een plan van aanpak.
Je eigen mogelijkheden, ondersteuningsbehoeften en wensen zijn hierin belangrijk!

Wil je meer weten over Kop-Zorg Werkt? Neem dan contact met ons op!

Bel naar: 072 - 844 09 10 of mail naar: werkt@kop-zorg.nl