Open deuren dag Kop-ZorgOp donderdag 4 april (16.00 – 19.00 uur) zwaait Kop-Zorg haar deuren open voor een wel heel bijzondere gelegenheid - een Open Deuren Dag! Dit initiatief, georganiseerd in het kader van de Week van Autisme, biedt een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het werk en de missie van Kop-Zorg, om een kijkje achter de schermen te nemen.

Het belooft een dag vol ontdekkingen te worden, waarbij hulpverleners, ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en alle andere nieuwsgierigen van harte welkom zijn om te komen verkennen wat Kop-Zorg te bieden heeft.

Wat staat er op het programma? Nou, een heleboel! Bezoekers worden verwelkomd met een leuke routekaart, die hen meeneemt op een boeiende reis door de verschillende kantoren van Kop-Zorg. Hier zullen enthousiaste collega's klaarstaan om meer te vertellen over alles wat de organisatie doet en waar ze voor staat. Verwacht boeiende gesprekken, boordevol inzichten en inspiratie!

De route eindigt in de gezellige stadstuin van Kop-Zorg. Een perfecte gelegenheid om informeel verder te praten, ervaringen te delen en te genieten van een ontspannen sfeer.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Kop-Zorg ook een kijkje in enkele van haar leuke activiteiten en wordt je meegenomen in de wereld van autisme, een bijzondere tentoonstelling die ontstaan is vanuit onze creatieve groep.

Dus markeer 4 april in je agenda en kom langs bij Kop-Zorg voor een dag vol ontdekkingen, inspiratie en gezelligheid. Het team kijkt er alvast enorm naar uit om jullie te verwelkomen!

We zien jullie graag bij de start van de route op Oudegracht 225. Voor meer informatie kan je altijd langslopen (Oudegracht 162) of mailen naar info@kop-zorg.nl.